Later als ik groot ben …

23 juni 2022

Normaal gezien kwam de 3de kleuterklas in de krant onder de rubriek: later als ik groot ben….

Door omstandigheden wordt onze klas jammer genoeg niet gepubliceerd. We kregen wel de foto. Aangezien de kinderen er toch een beetje naar uit zagen, publiceren we het op deze manier.

Hieronder kan je lezen wat de kinderen van de derde kleuterklas later graag willen worden.

Bovenste rij:
Jaylano Dehaese-Reeder (voetballer), Yaşamın Shafaq (dierendokter), Jowayria El Hardouzi (politieagente), Lilly Roelands (kapster), Amelie Vanroose (turnster), Jayden Veestraeten (motorracer), Jayvano Bousson (cowboy), Pauline Dierickx ( Harley Quinn,) Djayden De Graeve (dierenverzorger), Ylena Becu (politieagente), Mila Leyts (dierenarts) en juf Gwenny Dendooven

Onderste rij:

Mason Absolon (boer), Sila Hasan (prinses), Aymeka Vermeire (elfje), Joey Bentein (autoracer), Evy Devos (politieagente), Elise Dekeyser (redster), Lars Van Ooteghem (trommelaar), Leon Deceur (brandweerman), Dylan Snauwaert (boer) en Charlize Daele (bloemenverkoopster)