De jarigen van de maand maart

15 maart 2022

De laatste jarige van de maand maart was Jayden. Op zondag 27 maart werd hij 6 jaar. We vierden zijn verjaardag uitbundig op vrijdag en smulden van overheerlijke pannenkoeken. Dit deden we buiten onder een stralend zonnetje. Mmmm die waren lekker. We kregen ook een bon van de action als klascadeau. In de paasvakantie gaat de juf eens op zoek naar leuke dingen met de bonnen die we hebben gekregen. Van zodra ze iets gevonden heeft, horen jullie hier meer over. Nogmaals een grote dank je wel.

Tijd voor de vierde jarige van de maand! Op vrijdag 18 maart werd Jayvano 6 jaar! Hij trakteerde met hele lekkere cupcakes. Bruine voor de jongens en roze voor de meisjes. Mmmm die hebben gesmaakt. Met heel veel trots deelde Jayvano zijn cupcakes uit en hij vertelde daarbij een groot verhaal over de paardjes op de stokjes :-). We kregen ook een cadeaubon van de action. Hier kopen we ook iets leuks mee voor de klas. We houden jullieop de hoogte wat dat zal geworden zijn.

Op maandag 14 maart werd Pauline 6 jaar! Ze trakteerde met lekkere appelcake en bracht enkele poppenkastpoppen mee als cadeautje voor de klas. Het zingen ging wat minder luid want de meesten waren duidelijk moe van het zwemmen maar we maakten er toch een heel leuk feestje van. De poppen vielen erg in de smaak en werden onmiddellijk uitgetest in de boekenhoek van de klas. Dank je wel

Twee dagen feest na elkaar. Op woensdag 9 maart was het de beurt aan Mason om 6 kaarsjes uit te blazen. Mason wou eigenlijk zo vlug mogelijk naar huis om cadeautjes open te doen maar het lukte toch nog om een leuk feestje te bouwen in de klas. Hij trakteerde met smarties, chocolaatjes en een sapje. Dat lustte iedereen. Hij had ook een heel leuk klascadeau mee. Een krokodil om te leren programmeren. We hebben al een bij en een robot maar de krokodil is eigenlijk de beginner om het programmeren aan te leren. Daar zal heel vaak mee gespeeld worden. Dank je wel alvast hiervoor.

Op Dinsdag 8 maart vierden we de verjaardag van Djayden. Hij is de eerste jarige van de maand maart. Hij had er super veel zin in en kon de hele dag moeilijk stil zitten op de verjaardagsstoel :-). Hij trakteerde met een potlood, gum en lat voor iedereen en een surprise ei. Het chocolade ei aten we gezellig met z’n allen op en we keken vol enthousiasme wat er in het ei verstopt zat.  Juf Caroline en juf Gwenny kregen lekkere chocolaatjes en voor de klas kregen we ook een bon van de Action. Hier zal de juf weer iets leuks kunnen mee kopen. De kinderen hadden alvast heel wat ideetjes voor wat de bon gebruikt zou kunnen worden 😉