De laatste weken in de tweede kleuterklas

30 juni 2020

Na lange tijd thuis blijven, mochten we toch nog eventjes weer naar school. We werkten nog rond twee thema’s. Vaderdag en vakantie/water. We maakten een mooie grote kaart waarop we het gezicht van onze papa’s schilderderden. We kleefden een hart met snippers en we stempelden onze eigen handen. En natuurlijk leerden we hier ook een leuk versje bij.

Liefste papa,

In dit hele gekke jaar knuffel ik er maar een paar.

Een daarvan dat ben jij en dat maakt me reuzeblij.

Ik geef je nog een dikke zoen want dat mag je bij papa’s doen.

Ik wens je nog een fijne vaderdag waarop je me lekker knuffelen mag.

 

We vertelden over wat de papa’s goed kunnen, wat ze allemaal doen thuis, wat we zo leuk vinden aan hen, hoe ze eruit zien, ….  Wat hebben onze kleuters coole papa’s. Ze zijn echt allemaal supertrots op hun papa. En natuurlijk ook de pluspapa’s 😉

Ons laatste thema van dit schooljaar is vakantie/water. Er werden enkele dingen veranderd in de hoekjes. Zo kwam er een watertafel in de klas, een ballenbad, enkele grote ballonnen in de gang en ook een zandtafel. We maakten een mooi schilderij met een vis op. Op dit schilderij hangen twee wasknijpers waartussen onze klasfoto zit. We maakten ook nog een verjaardagskaart met ijsjes voor juf Carla. Zij was op 21 juni jarig. Een afscheidskaart met bootjes voor juf Hilde die tijdens de corona met pensioen ging en een geboortekaart voor het broertje van Ermia. Tussendoor werden er nog ook nog leuke spelletjes gespeeld.