De jarigen in de maand maart

10 maart 2019

Vince en Finn werden vier jaar en vierden samen hun verjaardag in de klas. Ze trakteerde de klas op appelsap en zelfgebakken cake met chocolade en smarties. Als klascadeau hadden ze een boek gekocht van “Anna in het circus”. Vince koos voor een werkboekje als cadeau en Finn koos een gooi-spelletje.

Mason werd drie jaar en dat vierden we met lekkere (zelfgemaakte) pannenkoeken. Hij trakteerde de klas met dieren/auto’s/mannetjes van V-tech. Zelf koos Mason een puzzel als cadeautje.

Juline werd vier jaar en trakteerde met heerlijke (verse) wafels. Als klascadeau had Juline speelgoed mee van zichzelf. Een memorie, een balanceerspel, een kleurenspel en  verkleedkleren. Als cadeautje koos ze voor een my little pony.

Pauline werd drie jaar en trakteerde de klas op lekkere (zelfgemaakte) pannenkoeken en een eenhoornpinatta. Ze koos als cadeautje ook een my Little pony.

Djayden werd ook drie jaar en trakteerde met appelcake en aardbeiencake van zijn oma. Als klascadeau had Djayden de brandweerkazerne van V-tech mee. Zelf koos hij voor een auto als cadeautje.

Jayvano werd ook drie jaar en trakteerde met een grote taart van Mickey Mousse. Deze hadden zijn mama en papa zelfgemaakt. Als klascadeau had Jayvano playmobile 123 mee, nl. de leeuwentemmer. Als  cadeau voor zichzelf koos hij een puzzel.

De laatste jarigen was Brandon ook hij werd drie jaar. Hij trakteerde de klas op cake en appelsap. Als cadeau koos Brandon een auto.