de peuters en eerste kleuters

1 september 2020

Via deze weg stellen we jullie graag voor aan de peuters en eerste kleuters van onze school.

Er zitten in onze klas 9 peuters en 13 eerste kleuters. Na elke vakantie komen er nog wat peuters bij.

Ze doen het allemaal super en zijn stilletjes aan hun eigen weg aan het vinden in de klas.

Ze leren ook juf Sara kennen, zij is kleuterleidster van opleiding en helpt ons elke maandag. Op dinsdag- en donderdagvoormiddag komt juf Wendy helpen en op donderdagnamiddag juf Caroline. Juf Caroline neemt ook elke woensdag de kinderen mee om een uurtje te turnen en op vrijdag nog eens voor een lesje muziek of verkeer.

Binnenkort zal u kunnen lezen en kijken wat we deden rond ons eerste thema, nl “Anna is jarig”.