De jarigen van de maand maart

27 maart 2023

We vierden veel verjaardagen in onze klas, er werden ook al enkele kindjes die begin april jarig waren gevierd.

  1. Mila werd drie jaar en trakteerde de klas op mini-cakejes en mini-wafeltjes. Ze had ook een klascadeautje mee waarmee we in de poppenhoek konden spelen. Uit de verjaardagsdoos koos ze een auto.
  2. Kasper werd drie jaar en trakteerde de klas op een konijnentaart met smarties. Hij koos uit de verjaardagsdoos een auto.
  3. Emma werd drie jaar en trakteerde de klas op spekken, chips en madeleines. Ze had een boerderij mee als klascadeau en zelf koos ze en dino-pop-it uit de verjaardagsdoos.
  4. Maryam werd drie jaar en trakteerde de klas met eclairs. Ze had als klascadeau een boekenbon bij. Ze koos een springveer als cadeautje.
  5. Mahan werd drie jaar en trakteerde met een chocolade wafels en vruchtensap. Hij had een bon van de Action mee als klascadeau en koos zelf een bellenblazer uit de verjaardagsdoos.
  6. De laatste deze maand was Hadil, zij werd drie jaar en trakteerde de klas op een chocolaatje van KitKat en snoepjes. Hadil had een bon van de Action mee al klascadeau en koos een bellenblazer uit de verjaardagsdoos.