Jarigen in de maand Oktober

31 oktober 2022

Hieperdepiep er is eentje jarige! Maar hoe wordt dit gevierd in onze klas?

De jarige versierd zelf zijn/haar kroon. We zingen samen liedjes voor de jarige. De jarige mag de hele dag op de verjaardagsstoel zitten en als eerste een hoekje kiezen, een cadeautje kiezen uit de doos, kaarsjes blazen…

De eerste jarige in ons klasje was Noor. Zij werd 4 jaar! Een dikke proficiat met jouw verjaardag. Ze trakteerde de klas op een lekker eenhoorn gebakje. Dankjewel, Noor!

De tweede jarige was Esmee B. Zij was jarig op dinsdag 4 oktober, die dag gingen we naar het bos. Haar verjaardag werd daarom gevierd op donderdag 6 oktober. Esmee trakteerde de klas op een lekker cupcakeje en een sapje. Esmee had ook een klascadeautje mee. Het was Smartmax, dierenmagneten om mee te spelen. Dankjewel Esmee!!!!

De derde jarige was Jad. Hij werd ook 4 jaar! Een dikke proficiat! Hij trakteerde met lollipops , appelsap en verse pannenkoeken. Als klascadeautje had hij nog kleurboekjes mee voor in onze knutselhoek. Bedankt!!!!

Onze vierde jarige was Manou. Zij werd op 20 oktober 4 jaar! Hieperdepiep HOERA! Zij trakteerde de klas op chipjes en kinderchampagne.

De laatste jarige van de maand oktober was Zidane. Hij werd ook 4 jaar. Hij trakteerde met een lekkere sneeuwman cake. Hij had voor de klas als klascadeau stempels, potloden en magneetletters mee.