Jarigen van de maand oktober

25 oktober 2022

De laatste jarige van de maand oktober was Walt. Hij werd op zondag 23 oktober 5 jaar. Hij trakteerde met lekkere chocoladekoekjes die iedereen zelf mocht versieren. Het ging niet zo gemakkelijk om de kleurtjes op de koekjes te spuiten maar iedereen hield vol. Een leuke activiteit waar iedereen zich best wel even kon mee bezig houden. De koekjes zagen er prachtig uit en werden lekker op gesmuld. We kregen ook kleurrijke buizen om mee te spelen. Hier kunnen de kleuters van alles mee bouwen. Super leuk. Dank je wel mama en papa van Walt.

De derde jarige van de maand oktober was Kayden. Hij werd op dinsdag 18 oktober 5 jaar. Kayden trakteerde met lekker donuts. Aangezien de kindjes van alle verschillende soorten wilden proeven, sneden we alle donuts in twee stukken. Mmmm wat hebben we gesmuld. We kregen ook een leuk spelletje voor de klas. Een memory spel met lichtjes. Wie kan alle kleuren onthouden in de juiste volgorde? Super leuk. Dank je wel voor het leuke spelletje en het lekkers mama Kayden.

De tweede jarige van de maand oktober was Akheane. Zij werd op vrijdag 14 oktober 5 jaar. Ze trakteerde met lekkere mini wafels en cakejes. Super lekker. We kregen ook plasticine en twee puzzels als klascadeau. Dank je wel voor het lekkers en de leuke geschenkjes mama en papa van Akheane.

Obe is de eerste jarige van de maand oktober. Op maandag 10 oktober werd hij vijf jaar. Hij trakteerde met super lekkere en mooie koeken in de vorm van lego mannetjes. We kregen ook een super leuk klascadeau: de cupcakes van lego DOTS. We moesten nu al een beurtrol invoeren van wie wanneer aan de beurt kwam. Hier zal vast en zeker nog veel mee gespeeld worden. Dank je wel mama en papa van Obe voor het geschenkje en voor het lekkers.