jarigen in de maand februari

1 februari 2022

Céleste werd drie jaar en trakteerde de klas op suikerwafels, het waren speciale suikerwafels want ze geleken op ananassen. Tussen al die suikerwafels zat ook nog een bon om te gaan winkelen in de Action voor onze klas. Juf Ellen kocht er twee nieuwe poppen mee. Céleste koos uit de verjaardagkoffer een setje ringen die licht geven.

Norah werd ook drie jaar en trakteerde de klas op regenboog-cupcakes. Ook tussen deze cake’jes zat een bon van de Action voor onze klas. Juf zal nog eens moeten gaan winkelen om ook hiermee iets leuks te kopen voor in de klas. Norah koos uit de verjaardagskoffer een knuffel.

Thelma werd drie jaar en trakteerde de klas met snoepjes, chips en een drankje. Ze had ook dierentekeningen bij. Thelma koos uit de verjaardagskoffer een pakketje om te knutselen.

 

Aamer werd 4 jaar! Hieperdepiep HOERA! Hij trakteerde de klas met koekjes en een drankje. Hij had ook een spelletje mee voor de klas. Nog een fijne verjaardag!

Sonor en Arnaud zijn op dezelfde dag jarig! Deze dag werden ze beiden gevierd! Dubbel feest dus! Sonor trakteerde met een assortiment Lotuskoekjes en een drankje. Arnaud had ook lekkere suikerwafels bij.

Micraaj mocht ook 4 kaarsjes uitblazen. Zij was jarig voor de krokusvakantie, maar toen was ze ziek. Na de krokusvakantie vierden we feest voor haar verjaardag. Micraaj bracht een grote chocoladetaart mee, dat was smullen!!!