Jarigen in de maand januari

17 januari 2022

Jarigen van juf Kimberly

James was de eerste jarige van onze klas. Hiep Hiep Hoera!!! James werd 4 jaar in de kerstvakantie. Hij bracht Batman-cupcake mee voor ons allemaal. Een fijne verjaardag, James!

Christian werd ook 4 jaar!!! Een dikke proficiat! Hij bracht een grote doos blokken mee voor onze klas. Dankjewel voor de blokken. En hij trakteerde met verse pannenkoeken! Mmmm!

Isrea was ook jarig en werd 4 jaar! Ze bracht een hele grote zak mee, maar wat zat daar allemaal in??? Een zakje chipjes, suikerwafels en leuke poster voor in de klas. Dat werd smullen. Dank je wel Isrea en nog een dikke proficiat!!!

Lewis was ook jarig en werd 4 jaar!!! Hij bracht Spiderman cake’jes mee en een cadeaubon van de ACTION. Juf ging shoppen naar de ACTION…. en kocht een kapperstasje vol kapperspullen en leuke dino’s om zelf in elkaar te schroeven. Bedankt voor de leuke bon!!! Een fijne verjaardag, Lewis!

Jarigen bij juf Ellen

Jace werd drie jaar en trakteerde de klas op lekkere wafels en chocolademelk. Hij koos uit de verjaardagskoffer een fietsbel.

Ibe werd ook drie jaar en trakteerde de klas op pannenkoeken. Ibe had een cadeautje mee voor de klas, namelijk twee tekenleien. Uit de verjaardagskoffer van de klas koos Ibe een grote pop-it.