Welkom in de peuter en eerste kleuterklas van juf Kimberly en juf Ellen

3 september 2021

Welkom in de peuter en eerste kleuterklas!

De eerste schoolweek zit er al op! We leerden elkaar al wat beter kennen. Iedereen begint zijn of haar draai wat te vinden in onze nieuwe klas. We ontdekten alle nieuwe hoekjes. De poppenhoek, de bouwhoek, het ballenbad… en nog zoveel meer! In de namiddag gaat de klaswand openen en konden we nog eens bij juf Ellen of bij juf Kimberly gaan spelen.

De kinderen van juf Kimberly maakten onszelf als aanwezigheidskalender. De kleuters kozen een jongen of meisje pop en kleurden met stiften hun kledij. Bij juf Ellen is er al een aanwezigheidskalender, maar ook zij kleurden een jongen of meisje in. Zij zullen dit gebruiken bij de verjaardagen.

Op donderdag gingen we ook al voor de eerste keer gaan turnen bij juf Julie in de turnzaal.

De tweede week werken we vooral rond de zelfstandigheid van de kleuters.
“Kijk eens wat ik al kan!” is het volgende thema waarrond we zullen werken.