Veilig in het verkeer

22 maart 2019

Natuurlijk moet je als voetganger goed opletten in het verkeer. Veilig de weg op gaan is heel belangrijk. Dat vinden we in het vierde leerjaar ook!

Naar aanleiding van de verkeersweek, die na de paasvakantie valt, schreven we ons in voor het Grote Voetgangersexamen. Zo oefenden we op een aantal verkeersvaardigheden om ons veilig in het verkeer te kunnen verplaatsen als voetganger. We oefenden zelfs in onze pyjama op Bednet-dag. Na het oefenen kwam natuurlijk het examen zelf. Een vooraf uitgestippeld parcours werd door elke leerling gewandeld. Op het parcours stonden verschillende ouders die controle hielden. Het was een ware belevenis voor de kinderen. Iedereen slaagde voor het voetgangersexamen! Een dikke proficiat aan de kinderen van het vierde leerjaar en natuurlijk een supergrote dankjewel voor de ouders die meehielpen om alles veilig te laten verlopen!