STRAPDAG 2021

17 september 2021

vrijdag 17 september stond in fluo in onze agenda, strapdag!

De strapdag (een samentrekking van trappen en stappen 😉 ) stond dit jaar vooral in het teken van de fiets. Met het WK tijdrijden, die bijna letterlijk, voor de deur staat stond de dag volledig in teken van de fiets.

Enthousiast kwamen alle kinderen met de fiets naar school. Uitgedost met fluojas en fietshelm waren ze helemaal klaar voor de fietsvaardigheidsopdrachten die ze zouden krijgen. We werden samen op de speelplaats onthaald door juf Sarah en juf Gaëlle die ons opwarmden voor de dag.

De kleuters leerden en speelden de hele dag over verkeer, in de kring, in de poppenkast, op de speelplaats,…

De kinderen van het eerste tot en met het vierde leerjaar deden een fietsparcour en oefenden hun behendigheid. Voor het vijfde en zesde leerjaar stond er een “traagste-slakken-wedstrijd” op het programma.

We hopen iedereen vanaf nu dagelijks in fluojas te zien en kijken al uit naar de volgende fietslessen, zodat alle leerlingen eenmaal in het zesde leerjaar slagen voor hun fietsexamen! 🙂