De eerste schooldagen!

6 september 2021

We maken kennis met de de nieuwe juf, de klas, de hoeken en het speelgoed. Alle hoeken ontdekken en overal eens spelen dat mag tijdens de eerste schooldagen.

• spelen met de autobaan in de bouwhoek
  • in de boeken kijken in de boekenhoek
  • koken in de poppenhoek
  • kleuren
  • spelen op de i-pads
  • bouwen met lego
  • bowlen in de gang
  • knikkerbanen bouwen
  • ….

Ondertussen kregen we ook al ons eerste lesje zingen met juf Caroline. Zingen met juf Caroline doen we elke vrijdag.  De kinderen kenden de liedjes van vorige jaar nog behoorlijk goed en we leerden ook al een nieuw poppenkastlied aan. Nog even oefenen en dan kunnen de kinderen het eens zingen voor de mama’s en papa’s. Op donderdag kregen we ook al onze eerste turnles met juf Julie. Turnen met de boekentassen het is eens wat anders. Turnen doen we elke week op maandag en donderdag.

Benieuwd naar alles wat er nog te beleven zal vallen in onze derde kleuterklas! Hou de website dan zeker goed in de gaten 😉